23.3.2022: Viikko 12- Kuukkelin päivitys. - Majoitus Kuukkeli

23.3.2022: Viikko 12- Kuukkelin päivitys.

 
K-market Kuukkeli kaikkine palveluineen avataan Saariselän keskustassa Siulan liiketalossa maaliskuun viimeisellä (vk13) viikolla. Osoite on Kelotie 2, 99830 Saariselkä. Saariselän Kuukkeli Oy on käynnistänyt keskiviikkona klo 14 muutostyöt Siula liiketalossa Kelotie 2ssa saatuaan vuokranantajalta ja Inarin rakennusvalvonnalta luvat tarvittavien muutostöiden tekemiseen.
 
  •  – Siulan pohjakerroksessa on poikkeuksellisesti pullonpalautus ja postin paketti-automaatti. Pullon palautuskuitit hyvitetään K-marketin kassoilla. Pullot kannattaa palauttaa ennen K-markettiin sisääntuloa. Pullopalautusautomaatti on malliltaan samanlainen mikä oli palaneessa kauppakeskuksessa. 
 
  •  – Siulan 1.kerrokseen tulee hyvänkokoinen 600 m2 suuruinen monipuolinen ruokakauppa K-market Kuukkeli. Kaikki tuoretuotteet saavat runsaasti hylly- ja kylmätiloja. Saariselän lääkekaappi palvelee K-marketin kassoilla. Lääkekaapissa on monipuolinen valikoima reseptivapaita lääkkeitä. Kuukkelin majoituksen vuokrauspalvelu ja respa, Kuukkelin pyörä- ja väline-vuokraamo, ohjelmapalveluiden ja aktiviteettien myyntitoimisto saavat omat tilat samassa kerroksessa K-marketin kanssa. Saariselän posti ja matkahuolto toimivat vuokrauspalveluiden yhteydessä. Kuukkelin kotileipomon ja keittiötilat tulevat myös pääkerrokseen. Kuukkelin kuuluisia munkkeja, peruna-ja savuporoperunarieskoja on taas saatavilla viiden viikon tauon jälkeen.

  •  – Siulan toisessa kerroksessa on saatu tilat uudistunut Jäämeren näyttely ja Cafe Kuukkeli . Siulan toiseen kerrokseen avataan 2022 kesään mennessä tekstiili, retkeily, kausi- ja matkamuistomyymälä.
 
Siulan K-market Kuukkeli palveluajat säilyvät entisellään joka päivä klo 9-21.
.
.