Majoitus Kuukkeli - Saariselkä - Majoitus Kuukkeli

Tunturikylä Saariselän Majoitus Kuukkelista

löydät sinulle sopivimman majoituksen

Tarjoamme useita erilaisia majoitusvaihtoehtoja huoneita, huoneistoja, Suite huoneistoja ja mökkejä Inarin kunnan eri alueilla. Majoituskohteemme  sijaitsevat Saariselän keskustassa, Laanilassa, Ivalossa ja  Inarissa. Lisäksi meillä on majoitusta myös Vuotsossa ja Sodankylässä.
Saariselällä majoituskohteet ovat ydinkeskustan alueella, kaikkien palveluiden lähellä. Laanilan kohteet ovat n. 4 km päässä  keskustasta, lähellä ulkoilureittejä. Mikäli majoituksesi hintaan Saariselällä ei sisälly ruokapalveluja niin voit ostaa ne lisätuotteena jo majoitusvarauksen yhteydessä. Tällä hetkellä teemme yhteistyötä Holiday Club Saariselän kanssa, jossa on  tarjolla aamiainen myös majoitus Kuukkelin asiakkaille.
Halusitpa sitten edullisempaa hosteltyylistä huonemajoitusta tai laadukkaampaa  huoneisto-, suite huoneisto – ja mökkimajoitusta kaikilla herkuilla ja poreammeessa nauttien, niin Majoitus Kuukkelin valikoimasta löytyy jokaiselle jotakin. Myyntipalvelumme auttaa tarvittaessa valinnassanne.
Laajan ja monipuolisen majoitusvalikoiman lisäksi tarjoamme lomallesi tekemistä vuoden ympäri. Inari-Saariselkä Keskusvuokraamosta löydät pyörävuokraukset, tekemiset ja tapahtumaliput. Kuukkelin tilataksilla pääset näppärästi majoituskohteeseesi niin keskustasta kuin lentokentältäkin. Muistathan tilata lentokenttäkuljetukset ennakkoon!
Huone Saariselällä

Huone Saariselällä

Huoneisto Saariselällä

Huoneisto Saariselällä

Suite Huoneistot Saariselällä

Suite Huoneistot Saariselällä

Majoitus Laanilassa

Majoitus Laanilassa

Majoitus Ivalossa

Majoitus Ivalossa

Majoitus Inarissa

Majoitus Inarissa

Huoneistot Vuotso

Huoneistot Vuotso

Majoitus Sodankylässa

Majoitus Sodankylässa

Aktiviteetit ja tapahtumat

Saariselällä ja Inarissa riittää tekemistä ja kokemista ympäri vuoden. Saariselällä on Suomen parhaat hiihtoladut ja tunturimaisemat.
Valaistuja latuja löytyy myös runsaasti. Suomen pohjoisin laskettelukeskus ja Suomen pisin pulkkamäki on Saariselällä. Saariselällä on hyvät ja monipuoliset maastopyöräreitit. Revontulien katseluun, Lumikenkäilyn ja talvipatikointiin on omat reitit. Iso talvivälineiden vuokraamo ja alueen aktiviteettien myynti on Kauppakeskus Kuukkelissa. Urho Kekkosen Kansallispuistossa voit kokea ja nauttia lappilaisen luonnon tarjoamista elämyksistä. Saariselällä on myös Suomen pohjoisin kylpylä. Saariselän Kauppakeskus Kuukkelista saat lähes kaiken mitä lomallasi tarvitset. Kauppakeskus palvelee joka päivä klo 9-21.
Lue lisää
Majoitus

Majoitus

Pyörävuokraamo

Pyörävuokraamo

Harrastajille

Harrastajille

Lomatekemistä

Lomatekemistä

Saariselällä

Saariselällä

Viikkokalenteri

Viikkokalenteri

Aktiviteetit

Aktiviteetit

Tarjoukset

Tarjoukset