Kauppakeskus Kuukkeli

Kauppakeskus Kuukkelissa on Saariselän ainoa ruokakauppa K-market Kuukkeli, Kahvila-Ravintola Kuukkeli, Majoitus Kuukkelin toimisto ja vastaanotto, Alko, Posti, Kuukkelin Taksi, Apteekin Lääkekaappi ja paljon muuta. Kuukkelin ostoskeskus sijaitsee Saariselän Kauppakeskus Siulassa.

K-market Kuukkelista löydät lähes kaiken mitä Lapin matkallasi voit tarvita! Kauppakeskus Kuukkelissa sijaitsee Saariselän ainoa ruokakauppa K-market Kuukkeli, Ravintola Kuukkeli kahviloineen ja catering-palveluineen, Majoitus Kuukkelin vastaanotto, Alko, Posti, Taksi, Apteekin Lääkekaappi ja paljon muuta. Kuukkelin ostoskeskus sijaitsee Saariselän Kauppakeskus Siulassa.

Tutustu

Saariselällä on tekemistä ympäri vuoden ja kaikkina vuodenaikoina. Majoitus Kuukkelin kautta voit varata myös erilaiset ulkoiluaktiviteetit ja paikalliset ohjelmapalvelut. Saariselän pyörä- ja välinevuokraamo Kuukkelista saat helposti lainattua välineet ulkoiluun.

Tutustu

Jos haluat kääntää postisi loman ajaksi Saariselälle, voit vuokrata Kuukkelin postiluukun.

Tutustu

Sähköavusteiset eFatbike-maastopyörät Saariselän Kuukkelista. Valikoimassamme on 100 kappaletta sähköavusteisiä fatbike-maastopyöriä.

Tutustu

Vuokrataan tilava 6-8 hengen paljukärry. Lämmitysaika 2-3 tuntia puukaminalla. Helppo pitää puhtaana. Palju voidaan hakea tai tuoda erikseen paikan päälle (sovittava erikseen vuokranantajan kanssa).

Tutustu

Saariselän Kuukkelin sähköistetyt karavaanipaikat sijaitsevat entisen Kauppakeskus Kuukkelin takana, osoitteessa Honkapolku 4, 99830 Saariselkä.

Tutustu