- Majoitus - Valitse alueen mukaan - Majoitus Kuukkeli

Majoitus Kuukkeli

Hae alue ja majoitusta-tyyppi mukaan

Apartments Kuukkeli

Apartments Kuukkelissa on kaksi huoneistoa. Huoneistot sijaitsevat Saariselkä Kuukkeli Inn talon kakkoskerroksessa ja yläkertaan johtavat kierreportaat. Oma sisäänkäynti huoneistoihin on yläkerran aulasta.

Apartments Kuukkeli Hirvas

Kelotalo Hirvakseen majoittuu kaiken kaikkiaan 14 henkeä yläkerran pienempien huoneistojen (Porotokka ja Pikku-Hirvas) kanssa. Muilla huoneistoilla saunavuorot sekä jaettu kylpyhuone. Ilmainen WiFi. Porotokka, max 6 hlöä. Pikku Hirvas, 2-hengen huone

Kuukkeli Hirvas Suite

Hirvas Suitessa on kaksi avaraa 2 h makuuhuonetta, avara oleskelutila takkoineen ja hyvin varusteltu keittiö.Huoneistolla on oma kelosauna ja iso ulkoterassi, jossa kesällä on myös sähkögrilli. Vuodepaikkoja on yhteensä 6 henkilölle, sillä oleskelutilan sohvasta saa mukavasti makuupaikan kahdelle.

Saariselkä Kuukkeli Inn

Saariselkä Kuukkeli Inn on äskettäin uusittu majoituskohde Saariselän ydinkeskustassa, Kauppakeskus Kuukkeliin matkaa on n. 100 m ja kylpylään n. 350 m. Hostel-tyyppistä, mutkattoman mukavaa ja kohtuuhintaista majoitusta lähellä kaikkia palveluja.

Kuukkeli Apartments Suite

Kuukkeli Apartments Suite Apartments Kuukkeli Suiten huoneistot sijaitsevat Saariselän ydinkeskustassa, kaikkien palveluiden läheisyydessä. Majoituksen vastaanotto ja avainten nouto/palautus sijaitsevat Kauppakeskus Kuukkelissa.

Lodge Kuukkeli Porakka

Lodge Kuukkeli Porakkassa on 7 huonetta, lähellä retkeilyreittejä. Lodge Kuukkeli Porakan huoneet sijaitsevat kelotalossa Saariselän keskustassa, vain 100 m UKK- kansallispuiston lähtöportista.

Apartments Saariselkä Kuukkeli

Apartments Saariselkä Kuukkeli

Kuukkeli Teerenpesä Suite 2

Kuukkeli Teerenpesä Suite 2 (A49) on korkealaatuinen majoituskohde Saariselän keskustassa. Suitessa jon oma kylpyhuone poreammeineen, avokeittiö ja ruokailutila, oleskelutila ja makuutila parivuoteineen. Oleskelutilan vuodesohvasta saa tarvittaessa lisävuoteen. Lisäksi oma päivittäinen saunavuoro talon yhteiskäytössä olevassa saunassa.

Saariselkä Kuukkeli Teerenpesä Suite 1

Saariselkä Kuukkeli Teerenpesä Suite 1 on korkealaatuinen majoituskohde Saariselän keskustassa. Suitessa on oma kylpyhuone poreammeineen, avokeittiö ja ruokailutila, oleskelutila ja makuutila parivuoteineen. Oleskelutilan vuodesohvasta saa tarvittaessa lisävuoteen. Lisäksi oma päivittäinen saunavuoro talon yhteiskäytössä olevassa saunassa.

Log-house Kuukkeli Teerenpesä

Log-house Kuukkeli Teerenpesä on tunnelmallinen, Lapin kelopuista rakennettu paritalo kaikkien palveluiden keskellä, aivan Saariselän ytimessä. Teerenpesässä on yhteiskäytävän varrella kaikkiaan kymmenen viihtyisää 2 hengen huonetta, joista kuusi on isompia huoneita erillisillä vuoteilla (twin) sekä neljä pienempää huonetta, joista kahdessa on parisänky. Isommat twin huoneet on mahdollista yhdistää välioven välityksellä.

Apartment Teerenpesue

Apartment Teerenpesue Huoneisto on kahdessa kerroksessa. Yläkerrassa on yksi makuuhuone, jonka erottaa väliverho viereisestä avoparvesta. Kummassakin tilassa on kaksi erillistä vuodetta. Alakerrassa on levitettävä vuodesohva lisävuoteeksi yhdelle hengelle. Majoitushinta sisältää liinavaatteet, pyyhkeet ja loppusiivouksen. Huoneistossa on sauna ja kylpyhuone, WC, avokeittiö, ruokailu- ja oleskelutila, takka. Lisäksi pieni suksien säilytystila/polttopuuvarasto. Oma parkkipaikka sähkötolpalla.

Apartments Kuukkeli Tokka

Apartments Kuukkeli Tokka huoneistoissa on tupa-oleskeluhuone, keittiö, makuualkovi kahdelle hengelle, lisäksi oleskelutilan sohvasta on mahdollista saada lisävuoteet kahdelle. Oma kylpyhuone/WC. Viereisen kelotalo Hirvaksen alakerroksessa yhteiskäytössä oleva talon sauna, johon jokaisella huoneistolla on päivittäinen oma saunavuoro.

Aparthotel Kuukkeli Aurora

Aparthotel Kuukkeli Aurora sijaitsee Saariselän Laanilassa vain 4 km päässä Saariselän keskustasta.Aurorassa on kaksi suurta samanlaista majoitusrakennusta ja yksi pienempi kelotalo majoitusrakennus. Erillinen sauna-spa rakennus jossa erikseen naisten ja miesten saunat, yhteinen takkahuone ja uima-allas. Aurorassa on kaiken yhteensä 50 vuodetta.

Kuukkeli Aurora Cabin

Kuukkeli Aurora Cabin on uudehko lappi-henkinen ja tunnelmallinen 80 m2 kelomökki rahuhallisella paikalla pienen lammen rannalla, noin 2 km päässä Saariselkä keskustasta. Kuukkeli Aurora Cabin on hyvin varusteltu, kahden makuuhuoneen (erilliset sängyt 2 hengelle) mökki, jossa on oleskelutila, takka, tupakeittiö, saunatilat ja kylpyhuone/wc lisäksi myös erillinen wc.

Holiday Arctic House Ivalo

Holiday Arctic House Ivalo

Apartments Sodankylä

Apartments Sodankylä tarjoaa huoneen ja huoneistoja majoitusvaihtoehdoksi Sodankylän keskustassa. Kohteessa on kaikkiaan kuusi hyvin varusteltua ja erikokoista majoitusvaihtoehtoa, alkaen 2 hengen huoneesta 3 makuuhuoneen huoneistoon.

Apartments Vuotso

Apartments Vuotso lomahuoneistot sijaitsevat Rovaniemeltä Inariin menevän Valtatie 75/4 varrella Suomen eteläisimmän saamelaiskylän Vuotson keskustassa. Vuokrauksessa on neljä eri kokoista huoneistoa 2-6 hengelle viidessä lähekkäin olevissa paritaloissa.Jokaisessa huoneistossa on oma keittiö ja sauna,pyykinpesukone ja ilmaineen wifi.