Tilaa postisi nyt Saariselälle Kuukkelin postiluukkuihin! - Majoitus Kuukkeli

Lomailetko Saariselällä?

Jos haluat kääntää postisi loman ajaksi Saariselälle,
voit vuokrata Kuukkelin postiluukun.

Kuukkelin postiluukut sijaitsevat Kauppakeskus Kuukkelissa,
osoitteessa Kiveliöntie 8, 99830 Saariselkä.

Kuukkelin postiluukut ovat vuokrattavissa vain majoituskuukkeli.fi nettisivuilta.

Aiempi postin palvelu noutoposti/poste restante ei ole enää käytettävissä Saariselällä. Jos sinulla ei ole postilaatikkoa ja haluat postisi suoraan Saariselälle, voit vuokrata postiluukun Kuukkelista. Muussa tapauksessa kaikki postisi menee Ivaloon, R-Kioskille sijaitsevaan postiin, jonne edestakainen matka on 64 km.

Saariselän postista voit nykyään noutaa pakettisi tai tilata ne postin automaattiin (pohjakerroksessa). Kun teet pakettisi lähetyksen internetissä https://www.posti.fi/fi, voit jättää pakettisi Saariselän postiin tai postin automaattiin.  Mikäli haluat  maksaa ja lähettää pakettisi paikan päällä postissa, sinun on vietävä se Ivaloon. Vuokrattavat postiluukut sijaitsevat Kauppakeskus Kuukkelissa, osoitteessa Kiveliöntie 8, 99830 Saariselkä.

Postiluukut ovat vuokrattavissa ainoastaan majoituskuukkeli.fi nettisivuilta. Tällä sivulla voit tehdä vapaiden postiluukkujen haun ja varauksen. Varausta tehdessäsi voit valita itsellesi sopivan vapaana olevan postiluukun. Mikäli sinulla on muuta kysyttävää tästä palvelusta,  soita Kuukkeliin 044-3636 972.

Toimi näin: 

Halutessasi voit kääntää lomapostisi kirjepostisi ja lehtesi Kauppakeskus Kuukkelissa olevaan luukkuusi. Posti jaetaan Saariselälle noin klo 15-17 postin jakelupäivinä. Voit vuokrata luukkusi netin kautta 1-8 viikon ajaksi. Varattuasi postiluukun  ja maksettuasi sen vuokran saat sähköpostissa vahvistuksen, jossa on luukkusi numero sekä osoitteen, jota käytät määräaikaisen postin edelleen lähetyksessä.

Tee tämän jälkeen normaalisti postille määräaikainen edelleen lähetys, johon laitat uudeksi osoitteeksi sähköpostissa saamasi osoitteen. Muistathan laittaa postin lomakkeeseen ” ilmoitan xc/o” Kuukkeli ja sanan luukku ja saamasi numeron.

Voit noutaa varaamasi postiluukun avaimen Majoitus Kuukkelin vastaanotosta. Vastaanotto on avoinna ma -pe klo 9-17. Avaimen luovutuksen yhteydessä perimme 50 € pantin, jonka saat takaisin vuokrauksen päättyessä  palauttaessasi  avaimen meille. Posti on noudettavissa Kauppakeskus Kuukkelin luukusta joka päivä klo 9-21.