Kauppakeskus Kuukkeli palvelee

Kauppakeskus Kuukkelissa on Saariselän ainoa ruokakauppa K-market Kuukkeli, Kahvila-Ravintola Kuukkeli, Majoitus Kuukkelin toimisto ja vastaanotto, Alko, Posti, Kuukkelin Taksi, Apteekin Lääkekaappi ja paljon muuta. Kuukkelin ostoskeskus sijaitsee Saariselän Siula talossa.

K-Market Kuukkelista löydät lähes kaiken mitä Lapin matkallasi voit tarvita! Kaupassa on monipuolinen valikoima elintarvikkeita ja päivittäistuotteita, mutta myös matkamuistoja, kodin tekstiilejä, vaatteita, astioita, retkeilytuotteita ja suksien huoltotarvikkeita. Tervetuloa tutustumaan!

Tutustu

Kahvila-Ravintola Kuukkeli on Kauppakeskus Kuukkelin toisessa, ylimmässä kerroksessa. Ylimpään kerrokseen pääset sisäkautta portaita pitkin tai hissillä. Tervetuloa syömään ja virkistymään!

Tutustu
Kuukkelista postia Saariselälle

Haluatko saada kirjepostisi suoraan Saariselälle etkä noutaa sitä Ivalosta? Voit vuokrata Kuukkelista oman postilokeron tai käyttää poste restantea.

Tutustu

Lähelle tai kauas, nouto tai vienti - Taxi Kuukkeli kuljettaa! Tilaa: +358449067725

Tutustu

Vuokraa puulämmitteinen kylpypalju peräkärryssä ja nouda se Saariselän Kuukkelista. Nauti kylvystä luonnon helmassa, paljaan taivaan alla.

Tutustu