Kuukkelista postia Saariselälle

Haluatko saada kirjepostisi Saariselälle Kuukkeliin?

Jos sinulla ei ole pysyvää osoitetta Saariselällä ja haluat saada kirjepostisi loman tai muun lyhyen ajanjakson ajaksi suoraan tänne, voit vuokrata Kuukkelista postilokeron. Nyt myös posti restante/noutopostin saaminen on mahdollista. Katso tarkemmat ohjeet alta.

Jos haluat saada postisi suoraan Saariselälle etkä noutaa sitä Ivalosta, vaihtoehtona on vuokrata oma postilokero tai käyttää poste restante osoitetta  Kuukkelissa.

Saariselän Poste Restante (Noutoposti) on nykyään Kauppakeskus Kuukkelin 2. kerroksessa, Kahvila-Ravintola Kuukkelin yhteydessä. Aukioloajat ovat ma-la klo 9-18. Noudettaessa postin luovutus edellyttää henkilöllisyyden varmistusta, joten ota siis mukaasi ajokortti, passi tai henkilökortti, kun haet postiasi.

Käytä alla olevaa malli osoitetta ja ilmoita se kirjepostin lähettäjille osoitteeksesi.

ETUNIMI SUKUNIMI (oma nimesi)
Poste Restante / Pikku Kuukkeli
99830 Saariselkä

Vuokrattavat postilokerot sijaitsevat Kauppakeskus Kuukkelin pohjakerroksessa osoitteessa Kiveliöntie 8, Siula talo, 99830 Saariselkä. Omasta lokerostasi voit noutaa postisi joka päivä klo 9-21. Postilokeron voit vuokrata tämän sivun kautta.

Voit noutaa pakettisi Saariselällä Kuukkelista tai tilata ne saapumaan postin automaattiin, joka myös sijaitsee pohjakerroksessa. Voit jättää pakettisi lähtemään eteenpäin Saariselän postiin tai alakerroksen postin automaattiin, mutta sinun on tehtävä itse pakettisi lähetys internetissä https://www.posti.fi/fi tai omaposti sovelluksessa.
Mikäli haluat maksaa ja lähettää pakettisi paikan päällä postissa, sinun on vietävä lähtevä pakettisi Ivaloon.

Mikäli sinulla on muuta kysyttävää tästä palvelusta, soita Kuukkeliin 044-3636 972.