Majoitusta Saariselän parhailla paikoilla

Tarjoamme viihtyisän mukavaa majoitusta pohjoisen Lapin tunturikylässä, Saariselällä. Majoitus Kuukkelilla on useita erilaisia majoitusvaihtoehtoja Saariselän keskutassa ja Laanilassa. Lisäksi majoitusta löytyy myös Ivalosta, Vuotsosta, Inarista ja Sodankylästä.

Mukavaa ja monipuolista majoitusta Saariselällä

Huollamme sekä ylläpidämme kohteitamme jatkuvasti, myös asiakkaitamme kuunnellen. Halusitpa sitten edullisempaa hostel-tyylistä huonemajoitusta tai laadukkaampaa  huoneisto-, suite huoneisto – ja mökkimajoitusta kaikilla herkuilla ja poreammeessa nauttien, niin Majoitus Kuukkelin valikoimasta löytyy jokaiselle jotakin.

Lomaile rennosti, viihdy ja virkisty

Kuukkelin kohteissa on muutakin kuin hyvät sängyt. Lappilaiseen vieraanvaraisuuteen kuuluu, että vieraamme viihtyvät ja tuntevat olonsa kotoisaksi. Oma sauna tai saunavuoro talon saunassa rentouttaa lihakset päivän jälkeen.
Kuukkeli Log Houses Aurora Resortin saunatalossa on lisäksi uima-allas ja Teerenpesän Suite huoneistossa pore-altaat. Lähes kaikissa kohteissa on ruoanlaitto mahdollisuus, joko omassa tai yhteistilojen keittiössä. Jos lomalla kokkaaminen tai ravintolassa syöminen ei huvita, aina voi tilata annoksia kotiinkuljetettuna.

Suomen vanhimpia matkailukeskuksia

Saariselkä on Suomen vanhimpia matkailukeskuksia, jossa toimintaa on ollut jo 1950 luvulta lähtien. Muista lomakeskuksista poiketen Saariselkä on kylä, sillä vakinaista asustusta täällä on ollut 1973 luvulta lähtien. Varsinainen matkailun kehittyminen alkoi 1980 luvulla ja kasvu jatkuu tänä päivänä.

Nykyään vakinainen asukasluku on lähes kolmesataa henkeä, mutta asukasmäärä elää sesonkien mukaan. Moni nykyinen asukas on ensin tullut töihin vaikka ruskakauteen ja sitten jäänyt pysyvästi tunturiin. Paikalliset puhuvatkin huumoristisesti ”Eskellisen tuomista” ja ”Elinkautisista”, mutta on Saariselällä ”paljasjalkaisia”,  kylässä syntyneitä asukkaitakin.

Luontoelämyksiä Urho Kekkosen Kansallispuistossa

Saariselän alue on aina poikennut muista Lapin matkailukeskuksista. Kylä on Urho Kekkosen kansallispuiston sylissä, joten täällä olet keskellä lappilaista luontoa. Saariselältä löytyy mm. Suomen pisin ja valaistu pulkkamäki sekä Suomen laajin latuverkosto, jossa suksittavaa on kaikkiaan 200 kilometriä talvikautena.

Saariselän alueella on hyvin monipuoliset  retkeily-, patikointi-,maastopyöräily- ja hiihtoreitit sekä laskettelukeskuksen rinteet. Tunturissa maastoreitit ovat vaihtelevia niin jyrkkyydeltään kuin pituuksiltaan, aina muutaman tunnin kävelylenkistä viikkojen vaellukseen. Kaikki Saariselän kohteet sijaitsevat lähellä ulkoilureittejä ja luontoa.

Aikuiseen makuun

Saariselkä profiloituu enemmän aikuisen maun lomailuun ja ulkoiluaktiviteetteihin kuin villiin illanviettoon, mutta kyllä täälläkin ravintoloita ja iltamenoja riittää. Omatoimimatkailijan iloksi ja ajankuluksi Saariselällä on myös esimerkiksii keilahalli, kylpylä ja tunturikappeli.

Majoitus Kuukkeli – Saariselän sydämessä

Enimmäisenä ja ainoana ruokakauppana Saariselän Kuukkelilla on ollut iso rooli paikkakunnan kasvussa kyläksi ja kun kylä on kasvanut, on onnenlintu Kuukkelikin kasvattanut perhettään. Alunperin vuonna 1981 avautunut K-Kauppa Kuukkeli on nykyään K-Market Kuukkeli. Yrityksen nimessä esiintyvä sana kuukkeli osoittaa sen kuulumista samaan perheeseen ja samalla se on brändimerkki.

Saariselän kylän ainoan ruokakaupan lisäksi tarjoamme niin majoitus- kuin pyörä- ja aktiviteettipalveluita. Taksi Kuukkeli noutaa, tuo ja vie. Kotikeittiö ja Kotileipomo Kuukkeli valmistavat ja leipovat joka päivä tuoreet tuotteet. Valikoimasta löytyvät mm. Kuukkelin poronkäristys paikallisen porotilan tuottamasta lihasta. Kuukkelin omalla (ja salaisella) reseptillä leivotut savuporo- ja perunarieskat sekä lakkapossumunkit.

Tervetuloa majoittumaan!

Majoitus Kuukkelin toimisto, vastaanotto ja avainpalvelu sijaitsevat Kauppakeskus Kuukkelissa, osoitteessa Kiveliöntie 8,Siula talo, 99830 Saariselkä. Majoitus Kuukkelin toimisto palvelee ma-pe klo 9-17.

Jos sisäänkirjautumisesi on klo 17 jälkeen tai viikonloppuisin, löydät erillisen ohjeistuksen sähköisessä varausvahvistuksessasi olevan sovelluslinkin ”My Holiday” kautta.

Huoneiden uloskirjaus ja avaintenpalautus tapahtuu Majoitus Kuukkelin toimistoon. Huoneet tulee luovuttaa lähtöpäivänä viimeistään klo 12 ja huoneistot klo 13 mennessä. Jos arvioitu uloskirjautumisaika on aukioloaikojen ulkopuolella, voit varausta tehdessäsi ostaa lisäpalveluista jo valmiiksi myöhäisemmän luovutusajan.

Mikäli arvioitu saapumisaikasi on klo 21.00 jälkeen tai sinulla on muita kysymyksiä, ota meihin yhteyttä sähköpostitse: tai
puhelimitse: +358443636972 / +358443636060

Kauppakeskus Kuukkelissa on Saariselän ainoa ruokakauppa K-market Kuukkeli, Kahvila-Ravintola Kuukkeli, Majoitus Kuukkelin toimisto ja vastaanotto, Alko, Posti, Kuukkelin Taksi, Apteekin Lääkekaappi ja paljon muuta. Kauppakeskus Kuukkeli sijaitsee Siula talossa, osoitteessa Kiveliöntie 8.

Tutustu Kauppakeskus Kuukkeliin

Saariselkä. Kaukana pohjoisessa, mutta helposti saavutettavissa. Tunturissa on toisinaan tarjolla myös iltaviihdettä, tanssien tai muiden tapahtumien merkeissä. Täältä löydät ajankohtaista tietoa aiheesta ja sen vierestä. Tänne olemme koonneet tietoa sekä erilaisia linkkejä, joista voi olla iloa lomallasi. Tervetuloa Tunturiin!

Tekemistä Saariselällä

Sähköavusteiset E-Fatbike ja fatbike maastopyörät Saariselän Kuukkelista. Meillä on 100 kappaletta sähköavusteisia fatbike-maastopyöriä. Meidän kauttamme voit myös varata erilaiset ulkoiluaktiviteetit ja ohjelmaelämykset koko perheelle.

Kuukkeli Rental Office