Majoitus Saariselällä - tasokkaat huoneistot, huoneet ja mökit

Tarjoamme viihtyisän mukavaa majoitusta pohjoisen Lapin tunturikylässä, Saariselällä. Majoitus Kuukkelilla on useita erilaisia majoitusvaihtoehtoja Saariselällä ja Laanilassa. Lisäksi majoitusta löytyy myös Ivalosta, Vuotsosta, Inarista ja Sodankylästä.

Monipuolista majoittumista Saariselällä

Huollamme sekä ylläpidämme kohteitamme jatkuvasti asiakkaitamme kuunnellen. Halusitpa sitten edullisempaa hostel tyylistä huonemajoitusta tai laadukkaampaa huoneisto- ja mökkimajoitusta kaikilla herkuilla ja poreammeessa nauttien, löytyy Majoitus Kuukkelin valikoimasta jokaiselle jotakin.

Rentoudu saunoen tai kylpien

Kuukkelin kohteissa on muutakin kuin hyvät sängyt. Lappilaiseen vieraanvaraisuuteen kuuluu, että vieraamme viihtyvät ja tuntevat olonsa kotoisaksi. Jokaiseen majoitukseen kuuluu oma sauna tai saunavuoro, jonka löylyissä voit rentouttaa lihakset ulkoilmassa vietetyn päivän jälkeen.

Kuukkeli Log Houses Aurora Resortin saunatalossa on lisäksi uima-allas ja Teerenpesän Suite huoneistossa pore-altaat.

Kokkaa kuin kotona

Lähes kaikissa Majoitus Kuukkelin kohteissa on ruoanlaittomahdollisuus, joko omassa tai yhteistilojen keittiössä.

Jos kokkaaminen ei kuitenkaan huvita, Saariselällä on monipuolinen ravintolatarjonta, minkä lisäksi esimerkiksi Kuukkelin kotikeittiön pizzoja ja annoksia voi tilata Foodoran kautta suoraan omalle huoneistolle, huoneelle tai mökille kuljetettuna.

Suomen perinteisin matkailukeskus

Saariselkä on Suomen vanhimpia matkailukeskuksia, jossa toimintaa on ollut jo 1950 luvulta lähtien. Muista lomakeskuksista poiketen Saariselkä on kylä, sillä vakinaista asustusta täällä on ollut 1973 luvulta lähtien. Varsinainen matkailun kehittyminen alkoi 1980 luvulla ja kasvu jatkuu tänä päivänä.

Nykyään vakinainen asukasluku on lähes kolmesataa henkeä, mutta asukasmäärä elää sesonkien mukaan. Moni nykyinen asukas on ensin tullut töihin vaikka ruskakauteen ja sitten jäänyt pysyvästi tunturiin. Paikalliset puhuvatkin huumoristisesti ”Eskelisen tuomista” ja ”Elinkautisista”, mutta on Saariselällä ”paljasjalkaisia” asukkaitakin. Saariselän Kuukkelissa onkin töissä myös kylällä syntyneitä ja kasvaneita saariselkäläisiä.

Luontoelämyksiä Urho Kekkosen kansallispuiston sylissä

Saariselän alue on aina poikennut muista Lapin matkailukeskuksista. Kylä on Urho Kekkosen kansallispuiston sylissä, joten täällä olet keskellä lappilaista luontoa. Saariselältä löytyy mm. Suomen pisin ja valaistu pulkkamäki sekä Suomen laajin latuverkoskosto, jossa suksittavaa on kaikkiaan 200 kilometriä talvikautena. Saariselän alueella on hyvin monipuoliset retkeily-, patikointi-, maastopyöräily- ja hiihtoreitit sekä laskettelukeskuksen rinteet. Tunturissa maastoreitit on vaihtelevia niin jyrkkyydeltään kuin pituuksiltaan muutaman tunnin kävelylenkistä viikkojen vaellukseen. Kaikki Saariselän kohteet sijaitsevat lähellä ulkoilureittejä ja luontoa.

Aikuiseen makuun

Saariselkä profiloituu enemmän aikuisen maun lomailuun ja ulkoiluaktiviteetteihin kuin villiin illanviettoon, mutta kyllä täälläkin ravintoloita ja iltamenoja riittää. Omatoimimatkailijan iloksi ja ajankuluksi Saariselällä on myös esimerkiksii keilahalli, kylpylä, huskyfarmi-baari ja tunturikappeli.

Majoitus Kuukkeli – Saariselän ytimessä

Enimmäisenä ja ainoana ruokakauppana Saariselän Kuukkelilla on ollut iso rooli paikkakunnan kasvussa kyläksi ja kun kylä on kasvanut, on onnenlintu Kuukkelikin kasvattanut perhettään. Alunperin vuonna 1981 avautunut K-Kauppa Kuukkeli on nykyään K-Market Kuukkeli. Yrityksen nimessä esiintyvä sana kuukkeli osoittaa sen kuulumista samaan perheeseen ja samalla se on brändimerkki.

Saariselän kylän ainoan ruokakaupan lisäksi tarjoamme niin majoitus- kuin pyörä- ja aktiviteettipalveluita. Kuukkelin taksi noutaa, tuo ja vie. Kuukkelin kotikeittiö ja kotileipomo valmistavat ja leipovat joka päivä tuoreet tuotteet. Valikoimasta löytyvät mm. Kuukkelin poronkäristys paikallisen porotilan tuottamasta lihasta. Kuukkelin omalla (ja salaisella) reseptillä leivotut savuporo- ja perunarieskat sekä lakkapossumunkit.

Sisäänkirjautuminen sekä avainten nouto ja palautus Majoitus Kuukkelin toimistolla

Majoitus Kuukkelin toimisto, vastaanotto sekä avainpalvelu sijaitsee Saariselän Kauppakeskus Kuukkelissa, osoitteessa Kiveliöntie 8, 99830 Saariselkä.

Sisäänkirjautuminen

  • Huoneisiin klo 15:00 alkaen ja huoneistoihin klo 16:00 alkaen Majoitus Kuukkelin toimistolla. Mikäli majoituskohde on vapaana ja valmiina, sisäänkirjautuminen voi olla mahdollista jo aikaisemminkin.
  • Klo 21:00 jälkeen avaimet, kartta ja ohjeet löytyvät majoitus vastaanoton ulkopuolella olevasta punaisesta postilaatikosta kirjekuoressa, jossa on majoittujan tiedot.
  • Mikäli arvioitu saapumisaikanne on klo 21.00 jälkeen tai teillä on jotain muuta kysyttävää, otattehan yhteyttä sähköpostitse:  tai puhelimitse: +358443636972 / +358443636060

Uloskirjautuminen ja avainten palautus

  • Huoneiden avaimet on palautettava Majoitus Kuukkelin toimistolle viimeistään klo 12.00 ja huoneistojen avaimet klo 13.00 mennessä.
  • Mikäli arvioitu uloskirjautumisaika on aukioloajan ulkopuolella, otattehan yhteyttä sähköpostitse: taipuhelimitse: +358443636972 / +358443636060

Paljon enemmän kun majoitus – Majoitus Kuukkeli

Tarjoamme Saariselän laajimman valikoiman palveluita majoituksesta välinevuokraukseen, ruokakauppaan ja vaikka kuljetuspalveluihin! Tutustu palveluihimme alla!

Kauppakeskus Kuukkelissa on Saariselän ainoa ruokakauppa K-market Kuukkeli, Kahvila-Ravintola Kuukkeli, Majoitus Kuukkelin toimisto ja vastaanotto, Alko, Posti, Kuukkelin Taksi, Apteekin Lääkekaappi ja paljon muuta. Kuukkelin ostoskeskus sijaitsee Saariselän Kauppakeskus Siulassa.

Tutustu Kuukkelin kauppaan

Saariselällä on tekemistä ympäri vuoden ja kaikkina vuodenaikoina. Majoitus Kuukkelin kautta voit varata myös erilaiset ulkoiluaktiviteetit ja paikalliset ohjelmapalvelut. Saariselän pyörä- ja välinevuokraamo Kuukkelista saat helposti lainattua välineet ulkoiluun.

Tekemistä Saariselällä

Sähköavusteiset eFatbike-maastopyörät Saariselän Kuukkelista. Valikoimassamme on 100 kappaletta sähköavusteisiä fatbike-maastopyöriä.

Välinevuokraus Saariselällä